1. Freeman Café & Bakery / GMOZERO® márkanév GMO-mentes élelmiszerek fejlesztése és értékesítése

Az emberek egészségének és jólétének előmozdítása érdekében javítanunk kell annak lehetőségeit, kockázatoktól mentes egészséges élelmiszereket kell eljuttatnunk a fogyasztókhoz. Ezért GMOZERO® márkanév alatt egészséges GMO-mentes élelmiszereket kívánunk kifejleszteni és forgalmazni a világ összes országába, továbbá ki akarunk építeni Freeman Café & Bakery néven egy olyan franchise rendszert, amelyben magyar GMO-mentes élelmiszereket értékesítenek. Céljaink érdekében előtérbe helyezzük a fenntartható fejlődést, a GMO-mentes élelmiszerbázisok megőrzését, a környezetbarát gazdálkodást, a megújuló energiafelhasználást, a hulladékok hasznosítását és a közösség iránti elkötelezettséget.

Ezért keressük azokat, akik partnereink lesznek a „GMO-FREE LIFE” életközösség megteremtésében, továbbá abban, hogy szervezetten begyűjtsük a kávézóban keletkező műanyag hulladékokat (PET palackokat), és alumínium hulladékokat (aludobozokat), hogy azokból napelemekhez fénykoncentrátorokat és alumínium sütőformákat, valamint aluminium bútorokat gyártsunk.

Küldetésünk a GMO-mentes élelmiszer bázisok megőrzése

Filozófiánk: „GMO-FREE LIFE”

Küldetésünk

Meggyőződésünk, hogy a versenyképes és fenntartható mezőgazdaság jövője a GMO-mentes termelésben van, ezért elkötelezettek vagyunk a GMO mentes élelmiszer források megőrzésében, a fogyasztók felvilágosításban.

Hitvallásunk

Mindenkinek joga van tudni, hogy mit tartalmaznak az élelmiszerek, és mindenki megérdemli a hozzáférést a GMO-mentes termékekhez, ezért el kívánjuk juttatni a magyar GMO-mentes termékeket a világpiacra.

Garantáljuk

A GMOZERO® Projekt garantálja, hogy csak GMO-mentes termékeket forgalmaz a szántóföldtől az asztalig. Ezt értelmes, folyamatos analitikai vizsgálatokkal érjük el minden magas kockázatú nyersanyagnál, az ellátási lánc kritikus pontjain való ellenőrzéssel.