1. Freeman Café & Bakery / GMOZERO® brand Razvoj i prodaja namirnica bez GMO

U interesu zdravlja i dobrobiti ljudi moramo poboljšati mogućnosti za blagostanje, potrošačima trebamo ponuditi zdrave namirnice bez rizika. Zato pod brendiranim nazivom GMOZERO® namjeravamo razviti i stavljati na tržište zdrave namirnice za sve zemlje svijeta, nadalje želimo pod nazivom „Freeman Cafe & Bakery” izgraditi takav sustav franšize u kojem će se prodavati mađarske namirnice bez GMO-a.

U interesu naših ciljeva prednost dajemo održivom razvoju, čuvanju baza namirnica bez GMO-a, ekološkom gospodarenju, upotrebi obnovljivih izvora energije, iskorištavanju otpada i obvezi prema zajednici i zato tražimo one koji će nam biti partneri u stvaranju životne zajednice „GMO FREE LIFE” te u tome. Da zajednički organizirano skupljamo otpad od plastičnih materijala u ugostiteljskim objektima (PET boce) i aluminijski otpad (aluminijske limenke) i od njih proizvedemo koncentratore svjetla i aluminijske oblike za pečenje te aluminijski namještaj.

Naša je MISIJA očuvanje baze namirnica bez GMO-a

Naša je filozofija: „GMO-FREE LIFE“

Naša misija

Uvjereni smo da je budućnost konkurentne i održive poljoprivrede u proizvodnji hrane bez GMO, obvezni smo sačuvati izvore namirnica bez GMO i obavještavati potrošače.

Naše uvjerenje

Svi imaju pravo znati što sadržavaju namirnice i svi moraju imati pristup proizvodima bez GMO i zato želimo stavljati mađarske namirnice bez GMO na svjetsko tržište.

Mi jamčimo

GMOZERO® Projekt jamčida na tržište stavljati samo proizvode bez GMO od polja do stola. To ćemo postići razumnim, neprekidnim analitičkim pretragama kod svake sirovine s velikom rizikom, te kontrolama kritičkih točaka opskrbnog lanca.